Senaste inläggen

ANNONS
Av Maria och Jimmy - 6 januari 2013 10:14

Igår var vi på teater och såg Pelle Svanslös. Tankarna om hur det ska gå finns alltid där innan..... Fixar fröken Saga att sitta en hel föresällning, fixar hon allt folk osv

Denna gången, som så många gånger förr, var tankarna helt onödiga.!!!

Det gick strålande! Saga satt som ett ljus under den en timme långa föreställningen.

Igår kväll gick hon och pratade om mer teater!!!! Tur att vi redan bokat in en annan föreställning i mars.

Maria

ANNONS
Av Maria och Jimmy - 1 januari 2013 22:25

Nyår firades i Skegrie med fina vänner!

Fullt ös och god mat! 5 av 6 barn höll sig vakna till 12-slaget:-)

Nyårsdagen bestod av mys och massa lek, både ute och inne!

Kram

Av Maria och Jimmy - 27 december 2012 15:02

Vi önskar alla bloggläsare en god jul!

Av Maria och Jimmy - 3 oktober 2012 20:19

Är än en gång imopnerad av vår tjej!
Sedan Saga började på förskolan efter sommarlovet har vi kört med trosor och inte blöja dagtid! Det går riktigt bra!!!! Visst händer det olyckor men de är inte många och de blir färre och färre. Hon har fortfarande blöja på natten, ibland är den torr på morgonen och ibland inte...

Efter Guldfiskarna idag tog jag och Saga en tur på Mobilia. Mitt under shoppingturen säger fröken till att hon är kissig.... Väl på toa är det kö men hon håller sig och kissar på toa!!!! Imponerad och glad mamma:-)

Maria

Av Maria och Jimmy - 23 september 2012 07:14

Igår vaknade vi till regn... Ganska mysigt då vi inte skulle iväg på morgonen. Ganska ovanligt här hemma... Isac och Saga passade på att mysa till max i soffan. Denna underbara syskonkärlek!!!

På eftermiddagen var det kalas för Isac och fotboll för Saga. Hennes lilla lag hade träning i halvlek under a-lagets match. Härligt att de får chans att visa upp sig.

Av Maria och Jimmy - 15 september 2012 10:33

Igår var det "trygg och säker i Oxie". En spännande eftermiddag för barnen då de fick prova sitta i polisbilen, ambulansen, brandbilen, klappa polishästar, släcka eld mm!

Av Maria och Jimmy - 12 september 2012 20:47

Idag har jag och saga varit på guldfiskarna. Andra gången för denna terminen. Är så glad att denna grupp finns, både för sagas och min skull. Idag var det 11ds-barn, från 8 månader till 7 år!!!
Sång, lek och bad i vanlig ordning!

När saga kom tillbaka till förskolan efter sommarlovet på 8 veckor tyckte hennes resurs att motoriken hade utvecklats! Tydligt blev det idag när jag och saga stannade på lekplatsen utanför hab. Innan sommarlovet fixade hon inte själv att ta sig igenom nätet men idag gick det utan problem. Flera gånger!!!! Heja heja.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se