Senaste inläggen

Av Maria och Jimmy - 4 juli 2013 21:48

När jag började blogga hade jag ett behov av att skriva "av mig". Det kändes skönt att skriva ner tankar och känslor. Det kändes även viktigt att dela med sig till nära och kära och nya bekantskaper om vad som hände i vårt liv.
Idag har prägling på bloggen förändrats. Inget som jag gjort medvetet... Det har bara blivit så! Idag är saga en självklar liten person. Saga är saga och respekteras av alla i vår närhet för den hon här. Just nu har jag inte lika stort behov av att skriva av mig... Men jag vill hålla bloggen vid liv. Det är vår dagbok! Där vi sparar minnen från vårt liv.

När jag tittar i besökstatistiken blir jag ärligt talat lite förvånad men väldigt glad. I juni månad besökte 194 OLIKA personer vår blogg! WOW! En trogen besökare är morfar, tack för alla dina fina kommentarer!
Jag fortsätter blogga... För min skull, för vår skull och alla besökares skull!

När saga var liten läste jag massor av andra "ds-bloggar". Behovet och nyfikenheten var stor hur andras liv såg ut, hur deras barn utvecklades, jag tog del sv tips osv.
Jag besöker fortfarande andra bloggar men inte alls i samma utsträckning.
I förra veckan fick jag mail från pappa S! Han och hans fru/sambo väntade barn... Ännu en liten ds-bebis! Han hade hittat till vår blogg:-) läst med nyfikna ögon! Åhh vad jag känner igen mig..... Tack pappa S för ditt mail och välkommen till Vår Saga!

Må väl alla besökare!
Kram Maria

ANNONS
Av Maria och Jimmy - 1 juli 2013 21:29

Vi är i Ystad några dagar. Sommaren är inte riktigt här... Tyvärr:-(
15 grader i vattnet. Då får det bli fotboll, sandlek och doppa tårna istället för bad.

ANNONS
Av Maria och Jimmy - 30 juni 2013 22:46

Både igår och idag har Saga varit på barnkalas hos dagiskompisar!
Det har gått super när hon varit där och det värmer såklart i en mammas hjärta! Det som värmer än lite mer är att båda kompisarna har fått välja vem de har velat bjuda. Alltså har Saga blivit vald 2 gånger!
Är man en liten person med det lilla extra är det inte en självklarhet att bli bjuden... Tyvärr har vi fått höra och läsa andras historier... Ledsamma historier... Därför värmer det mitt hjärta att Saga blivit bjuden och det värmer att se Saga tillsammans med sina vänner!

Av Maria och Jimmy - 25 juni 2013 19:02

I Malmö finns det flera olika temalekplatser! Idag besökte vi en dem - sollekplatsen! Väl värt ett besök! Massa lek och lite fika.

Av Maria och Jimmy - 24 juni 2013 09:16

Midsommar firades enligt tradition i skegrie. En mysig dag med dans, lek, god mat och fina vänner!

Av Maria och Jimmy - 1 juni 2013 15:15

Mys i soffan med varmchoklad och bulle efter språngmarch i ÖSregn!

Av Maria och Jimmy - 26 maj 2013 19:31

Idag har vi haft släktkalas för morgondagens 5-åring!
Tack till alla som kom och tack för alla fina paket!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se