Direktlänk till inlägg 4 juli 2013

Varför blogga...?

Av Maria och Jimmy - 4 juli 2013 21:48

När jag började blogga hade jag ett behov av att skriva "av mig". Det kändes skönt att skriva ner tankar och känslor. Det kändes även viktigt att dela med sig till nära och kära och nya bekantskaper om vad som hände i vårt liv.
Idag har prägling på bloggen förändrats. Inget som jag gjort medvetet... Det har bara blivit så! Idag är saga en självklar liten person. Saga är saga och respekteras av alla i vår närhet för den hon här. Just nu har jag inte lika stort behov av att skriva av mig... Men jag vill hålla bloggen vid liv. Det är vår dagbok! Där vi sparar minnen från vårt liv.

När jag tittar i besökstatistiken blir jag ärligt talat lite förvånad men väldigt glad. I juni månad besökte 194 OLIKA personer vår blogg! WOW! En trogen besökare är morfar, tack för alla dina fina kommentarer!
Jag fortsätter blogga... För min skull, för vår skull och alla besökares skull!

När saga var liten läste jag massor av andra "ds-bloggar". Behovet och nyfikenheten var stor hur andras liv såg ut, hur deras barn utvecklades, jag tog del sv tips osv.
Jag besöker fortfarande andra bloggar men inte alls i samma utsträckning.
I förra veckan fick jag mail från pappa S! Han och hans fru/sambo väntade barn... Ännu en liten ds-bebis! Han hade hittat till vår blogg:-) läst med nyfikna ögon! Åhh vad jag känner igen mig..... Tack pappa S för ditt mail och välkommen till Vår Saga!

Må väl alla besökare!
Kram Maria

 
 
Ingen bild

Moster Emma

7 juli 2013 20:24

Jippi yeay för din blogg. Jag älskar att läsa den. Den gör så att avståndet inte blir lika långt. Tummen upp för din fina blogg syster! Största kramen fylld med kärlek till dig!

Maria och Jimmy

7 juli 2013 21:07

Tack för dina fina ord!!! De värmer!
Kramen?

 
Ingen bild

Morfar

12 juli 2013 15:31

Hello Oxie vilka fina ord du skriver allt man läser är så jordnära Saga är så varm och god på alla vis samtidigt som hon ibland blir små arg och man tittar på henne så skrattar hon. Isac han tar väl hand om Saga och ger så mycke kärlek och tar hand om sin syster i alla lägen det kan man kalla syskon kärlek. Vi vet att där är många som tänker på er i Oxie men vi som är nära vet vilket jobb och kärlek ni ger Saga och Isac. Man orkar mer än man tror men det är skönt att få lite avlastning vi finns för er i alla lägen kram Morfar.

 
Ingen bild

Morfar

12 juli 2013 19:37

Hello Oxie. Vi tackar för fina dagar i Västergötland. När ni var på Ullared så hade vi en härlig dag med Isac Saga och Ebba vilka kompisar dom är leker och skrattar har kul hela dagen. Ebba tränar på skånska ord och det är jättekul Ebba skrattar när vi säger Heja Malmö då får vi tillbaka heja Djurgården. Vilken tur vi har här i livet riktig familje gläde kram Morfar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards