Direktlänk till inlägg 1 mars 2011

Lite smått och gott.

Av Maria och Jimmy - 1 mars 2011 21:28

Det härliga sportlovet är slut, full rulle och vardagsliv igen!

Även slutet på lovet bestod av en massa "roligheter". Teaterbesök, shopping, besök av fina vänner med god mat, mys och lek och besök på brandstationen!


  

Här byggs det för fullt!


  

Detta Hello Kitty lego är mycket populärt!


Måste göra som storebror;)


Isac och kusin Filip på brandstationen.



I morse när jag lämnade Saga fick jag ett underbart besked. Ni som följt oss här på bloggen vet att Saga hade 30 resurstimmar när hon började på förskolan. Dessa timmar drog de senare ner på.... lång historia. Nu har de ialla fall haft ny bedöming över reusursbehovet i Oxie. Om 2 veckor börjar Jimmy åter arbeta på måndagar. Saga ska alltså börja med 5 dagars vecka på förskolan och hon får 30 timmars resurs igen! JIPPI. Kan knappt tro det är sant.


Årets fest. Jag och Maria, Emilias mamma, är i full gång att planera årets fest! Den 20 mars kommer vi fira World Down Syndrom Day!

Det är MYCKET att fixa och MYCKET att tänka på och MYCKET roligt. Om du bor i Skåne, och inte tillhör Nätverk Skåne eller av någon annan inte fått inbjudan och är sugen på att komma är du varmt välkommen att höra av dig.

Årets fest kommer bjuda på brandbilsbesök, korvrillning, fika, lotteri för barn och vuxna, fiskdamm och underhållning av underbara Mange Sjörövare och Katta Pirat!  http://www.sjorovarmange.se/


Är du sugen på att se bilder från förra årets fest? Ta en till på Nätverke Skåne:

http://www.natverkskane.com/


Om det inte blir så mycket bloggande framöver beror det på att jag just nu är festfixare:)


Kram Maria

 
 
Ingen bild

Moster Emma

2 mars 2011 15:24

Du är så duktig syster! Hoppas det går bra med alla era festplaner. Jag är säker på att ni kommer att få ihop en sjudundrandes fest :-)Nästa år tänker jag garanterat delta!

Och grattis till resurstimmarna! Är så glad för er skull :)

Puss och kram!

 
Ingen bild

Morfar

9 mars 2011 08:42

Hello Oxie har inte skrivit på några dagar på grund att datorn har inte fungerat. Vilket jobb ni gör ni som håller på med festen. Tack för allt ni gör för våra underara barn och barnbarn tack. Ser fram mot festen. Kul att hämta barnen igår ingen av dom ville gå hem och det förstår jag för personalen ger alltid ett varmt motagande tack för detta. Kram Morfar

 
Ingen bild

Morfar

14 mars 2011 08:24

Hello Oxie Kul att vara med Isac i mulleskogen i lördags han gillar verkligen naturen som många av oss. Bygga en koja och gömma saker i skogen sen fick dom skriva en skattkarta sen fick dom ut och leta. Och dom hittade saker när man jobbar tillsammans så funkar det bra. Saga du är för härlig du kan busa och hitta på en massa nya saker du är så härlig det ska bli kul i Ystad för då får vi en massa motion och jaga Saga kram Morfar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Skapa flashcards