Direktlänk till inlägg 9 februari 2011

Isac!

Av Maria och Jimmy - 9 februari 2011 20:09

Isac är verkligen Sagas stora idol.

Hon skiner som solen varje gång hon ser honom. Hon skrattar så hjärtligt när han busar med henne. Hon frågar efter honom när han inte är med...


Idag hämtade jag bara Saga på förskolan. Vi har varit på Guldfiskbesök och Isac valde att följa med en kompis hem. Tack snälla Emma!


När vi går från förskolan tecknar Saga sitt tecken för Isac och gör sitt ljud för Isac. Hon fundera nog allt på varför vi inte gick för att hämta honom.

När vi sedan sitter i bilen hem igen efter Guldfiskarna kommer det igen, tecken och ljud. Lilla gullunge som sakanar sin bror.


Guldfiskbesöket var lika roligt som alltid. Sång, lek, bad och fika.

Är så glad att denna grupp finns. Glad både för min och Sagas skull. En aktivitet som är anpassad för Saga, hon får träffa en massa härliga kompisar, får vara i en helt tecknade miljö, där det är helt naturligt. Glad för min del för att jag ser att Saga älskar att vara där, skönt att få vara på ett ställe där det inte är något "konstigt" med att Saga har DS, alla är vi i samma situation. Det är skönt och givande att få prata med andra föräldrar om saker och känslor som vi möter i vardagen. Lite ledsen och matt blir jag dock över den ständiga kampen med förskolan om olika saker, tecken, resurstimmar, handlingsplaner osv. Grrrr.


Må gott!

Kram Maria 

 
 
Ingen bild

Morfar

10 februari 2011 07:50

Hello Oxie vilka änglar vi har dom tar verkligen hand om varandra. Kul att läsa det du skriver Maria det värmer att läsa hur Saga saknar Isac och Isac saknar Saga. Kul att hämta änglarna på dagis idag kram Morfar.

 
Ingen bild

Moster Emma

10 februari 2011 13:25

Syskonkärlek :-) Finns det något bättre?! Jag hoppas att det finns möjlighet för mig att följa med till Guldfiskarna fler gånger. Verkligen jätte kul och lärorikt! Jag förstår att ni trivs. Hur länge får man gå dit egentligen? Finns det någon åldersgräns?

Äntligen får jag träffa er imorgon. Längtar galet mycket! Kram!!

 
Ingen bild

Susanne

14 februari 2011 20:41

Hej.
Såg att ni hade en blogg och jag läste en del och blir varm i mitt hjärta! Är ju en nybörjare på Guldfiskarna men instämmer helt att det är en underbar miljö!
Susanne
Mamma till lilla Siri.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards