Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

Busiga jag, del två...

Av Maria och Jimmy - 17 januari 2011 21:40

Busiga jag fortsätter;)


Jag har alltid varit väldigt duktig på kvällarna. Mamma och pappa har lagt mig i min säng, sagt god natt och sen lämnat rummer. Jag har legat och pratat en stund och sen somnat gott.


Lördag och söndag har jag inte sovit mitt på dagen. Jag har sovit lite längre på morgonen och vid lunch har jag inte varit trött så då har jag fått fortsätta leka.


Idag vaknade jag innan kl 7 så då var jag trött vid lunch. Men inte ikväll.

Pappa gick och la mig som vanligt men jag var ju inte trött. Låg och "pratade" en stund sen blev det tråkigt och dags för bus.

Jag tog mig ner från sängen, öppnade dörren, gick ut i hallen och sa HEEEEJ! De första gångerna tyckte mamma och pappa det var kul men det varade inte så länge. Mamma gick tillbaka med mig men jag fortsatte, bus bus. Mamma la sig hos mig. Det är jag inte van vid så det var ju toppen skoj. Pilla i mammas hår, undersöka hennes öron osv. Mamma gav upp och gick ut... det gjorde jag med. Men min mamma är snabb. Varje gång jag kom till dörren var hon där, grrrrr, gick tillbaka med mig i sängen utan och säga något. Efter några gånger insåg jag att det är nog i sängen jag ska vara nu...


Egentligen var det lite synd om mamma. En helg där vi alla fyra varit kräksjuka, hon har jobbat en hel dag och fixat med tvätt och plockat hela kvälllen. Tur jag är så söt!


Frågan är om jag kommer få sova middag fler gånger här hemma och undra hur de gör på förskolan...


Kram från busiga mig

/Saga

 
 
Ingen bild

Morfar

18 januari 2011 08:07

Hello Oxie Saga du är full av bus men det har vi förstått innan men det är ett härligt små bus som är ganska oskyldigt. Skönt att ni är på benen igen. Vi var i Eslöv igår måndag på tecken kurs och jag tycktr att det var den svåraste gågen av alla. Men det är bara att träna kram Morfar.

 
Ingen bild

Morfar

18 januari 2011 08:10

Hello igen förlåt 2 st stavfel ska bättra mig.

 
Ingen bild

Moster Emma

18 januari 2011 17:06

Hihihi sitter här på jobbet och skrattar! Sorry - förstår att det tryter lite på tålamodet ibland men jag måste ju bara säga att hon är för söt :-) Hon är så medvetet busig, hehe!

Riktigt bra skrivet. Väldigt underhållande att läsa! Snart ses vi syster :-) Yeahuuu!

 
Helena

Helena

19 januari 2011 16:34

Ha ha, vilken lite busa. Men jag vet, det är inte alltid så kul för föräldrarna. Lova har precis slutat sova middag hemma och få bara sova max en halvtimme på förskolan. Annars somnar hon inte på kvällen. Och det blir rätt jobbigt när det finns två syskon till att ta hand om. Ha det gott! Kram!

http://lillaell.blogspot.com

 
Ingen bild

Lotta

28 januari 2011 08:30

Hej på er :-)

Förstår precis Maria, visst är det mysigt med en massa bus men känner med dig, efter en massa kräksjuka, jobb och tvätt, det är då men önskar sig lite mer tålamod och humor. Tur att det alltid blir en ny dag imorgon kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards