Direktlänk till inlägg 16 januari 2011

Busiga jag;)

Av Maria och Jimmy - 16 januari 2011 12:55

De säger att jag är ett busfrö. Jag förstår inte vad de menar... jag undersöker ju bara världen. Nu när jag upptäckt hur bra det är att kunna gå runt måste jag såklart undersöka allt. Alla kökslådor, alla skåp, tidningskorgon, trappan, ta fram ALLA leksaker...


Jag har blivit duktig på att gå! Jag går mer och mer, jag vinglar ibland och ramlar ibland men jag reser mig snabbt upp igen. Jag kan stanna, svänga och plocka upp saker från golvet!

Klättra ör kul. Jag klättrar i trappan, upp och ner från stolar, upp på soffbordet, upp på köksbordet. Iband blir mamma och pappa lite trötta på mig men det är ju så kul att testa sina färdigheter!


På nätterna sover jag bra. Jag sover i min egen säng på mitt egna rum. På helgen passar jag ofta på att ta sovmorgon, det gillar mamma och pappa.


Jag gillar nästan all mat. Lax och pannkakor utan glass är nog det enda jag inte äter. Jag äter själv med sked och jag dricker ur glas.


I julklapp fick jag en hink med Hello Kitty (duplo) lego. Det gillar jag att sitta och bygga med. Min dockor tycker jag också mycket om. Jag kramar och pussar dem, ger dem mat och kör runt med dem i min lära gå vagn.


Jag tycker verkligen om att vara på förskolan. Även där säger de att jag är lite busig och att jag börjar visa lite temprament. Men det är bra säger de vuxna. Jag har världens bästa Eva som hjälper mig. Hon gör verkligen allt för att jag ska ha det bra och ger mig alla möjligheter till att utvecklas.


Teckna gör jag! Jag kommenterar ofta vad jag ser, jag kan ibland berätta vad jag vill ha och när jag vill ha mer. Jag berättar när jag behöver kissa och ibland  håller jag blöjan torr en hel dag!

Jag kan säga mamma och pappa. Jag har en hel del ljud för mig men jag får inte ihop det till några ord.


Nu vet du lite mer om mig!

Kram från Saga

 
 
Ingen bild

Moster Emma

16 januari 2011 14:55

Hehe älskade Sagaa! Du är för rolig :) Bra att du upptäcker och tar för dig.

Krya på er där hemma. Hoppas att ni alla blir friska snart. Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Skapa flashcards