Alla inlägg under augusti 2009

Av Maria och Jimmy - 13 augusti 2009 19:48

Ikväll har våra nyklippta gullungar badat. De älskar det båda två och det är så härligt att se hur glad Saga blir av Isacs närvaro. Syskonkärlek!


Trevlig kväll på er! Maria

Av Maria och Jimmy - 12 augusti 2009 20:08

Helgen i High Caparral var verkligen lyckad. Strålande solsken (nästan för varmt) lagom mycket folk, god mat, trevligt sällskap, massor med lek och helnöjda killar!


På vägen hem åkte vi på älgsafari i Markaryd. Jimmy tjatar alltid om sina älgar så det blev 3 rundor innan han var nöjd. Hihihi

Saga hade det toppen hos mormor och morfar. Tusen tack! Hon hade det mycket bättre där. Och med handen på hjärtat var det riktigt skönt att slippa vara småbarnsförälder några dagar.


Nu rullar vardagslivet på igen. Isac har börjat på dagis vilket han tycker är toppen. Jag och Saga har bara tagit det lugnt. Jag mår fortfarande inte 100 så jag försöker passa på att ta det lugtn och vila mig, lättare sagt än gjort. Är väl inte min starka sida att ta det lugnt...


Tack för alla kommentare på de senaste inläggen. Många ord som värmer, tack.


Sätter in några bilder från vårt äventyr, önskar ni att se fler kan ni besöka familjen Norlanders blogg: http://norlanders.blogspot.com/ (OBS: tryck på äldre inlägg för att se alla bilder.)


Kram Maria

Av Maria och Jimmy - 6 augusti 2009 20:30

Imorgon bär det av till High Caparall med familjen Norlander! Det är bara jag, Jimmy och Isac som ska iväg på detta äventyr. När mina föräldrar erbjöd sig att ha Saga tvekade vi inte många sekunder. Hon har ingen behållning av detta äventyr, bara skumpa runt i en vagn med hörselskydd, och det känns riktigt härligt att få ägna all tid åt killen! Det har varit mycket fokus på Saga sedan hos föddes så nu blir det fokus bara på lillkillen några dagar vilket han verkligen förtjänar. Men såklart kommer vi sakna vårt charmtroll!


Idag klappade Saga händerna för första gången själv! Kanske inte så stort tänker några av er MEN när man har klappat med henne oändligt många gånger och klappat oändligt många kakor är det en häftig känsla när hon helt plötsligt sitter och klappar med sina små händer! Hon kan, hon kan och all träning ger resultat! 


Hon har även börjat förflytta sig i snigelfart på golvet, inte frammåt men sittandes baklänges. Flera gånger idag hamnade hon vid väggen och blev smått sur när hon inte kom längre:)


Trevlig helg på er alla bloggläsare!  Ge er gärna tillkänna:)

Kram Maria

Av Maria och Jimmy - 4 augusti 2009 21:30

För några dagar sedan nämnde jag för min mamma att jag tänkte försöka göra en liten sångpåse till Saga.

Igår kom hon med en litet paket: en ljuvlig sångpåse med en massa små söta tygfigurer! Nu behöver jag inte ut och leta efter figurer utan nu återstår det stora jobbet: lära sig teckna sångerna... Får välja ut en i taget att lära oss...


Saga gillar verkligen när man sjunger för henne och tittar intresserat på när man tecknar till henne så sångpåsen kommer hon med största sannolikhet älska!


Tusen tack kära mamma!

Kram till dig! / Maria

Av Maria och Jimmy - 4 augusti 2009 21:16

Igår träffade vi äntligen Maximoz med familj. Maximoz är en liten kille som är lika gammal som Saga och som oxå har DS. Vi har länge följt honom på hans blogg och hållt kontakt via nätet men det har inte blivit någon träff från igår. Maximoz och Saga satt lite på golvet och lekte, de var så söta. Maximoz storasyster hann knappt innanför dörren innan hon och Isac började leka, kul!


Idag har vi varit i Skegrie hela dagen. Som vanligt lekte barnen för fullt. Lilla söta Elin är så mån om Saga. Hämtar leksaker till henne, klappar henne på kinden, pratar med henne osv, så gulligt. Isac stannade kvar när jag åkte hem. Ska för första gången sova där utan att vi oxå sover över, våra killar börjar bli stora.

Tusen tack till Lina och Micke som tyckte övernattningen skulle ske på en vardag för att jag skulle få lite avlastning. Bättre vänner än ni finns inte!


Två dagar med vänner: en med ny bekantskap och en med oändligt värdefulla vänner!


Kram Maria

Av Maria och Jimmy - 2 augusti 2009 20:33

I onsdags kväll kom vi hem från Ystad. 32 dagar blev det!

Saga tittade med stora ögon när vi gick runt i huset, hon måste ju ha trott att husvagnen var hennes nya hem, hihi. Nu är allt som vanligt igen, hon trivs på golvet med sina leksaker, somnar gott i sin säng och lika go och glad som alltid (nästan i alla fall!).

Isac trivs med att vara hemma men saknar friheten och kompisarna från campingen. 


I fredags var vi på fest i Åhus. 50 +25!!!! Tack Bosse och Björn för en super trevlig fest!


Efter övernattning i Åhus bar det av till stor släktträff! Underbart roligt att träffa alla! Dessa släktträffar äger rum var tredje år så sedan sist har släkten vuxit!

Det är så härligt att se att folk tar Saga för Saga. Frågar lite nyfiket om DS osv och konstaterar att hon är en så go tjej. För hon är verkligen en go tjej som bara tar längre tid på sig.  


Foto kommer....

Kram Maria

Skapa flashcards