Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Många besökare i Ystad.

Av Maria och Jimmy - 19 juli 2009 20:25

Den senaste veckan har vi haft måga besökare hos oss här i Ystad, trevligt. Det började med att Emma kom ner, lyckan total hos Isac. Sen kom även Johan ner. Isac skulle tvunget sova med dem så de sussa gott på en uppblåsbar madrass i förtältet! Vi hade fint väder så det blev en sväng till badet. Mysiga dagar hade vi. Jag fick även lite skön egentid som jag bland annat ägnade åt mina kära böcker. Har börjar läsa igen och jag fastnar ju så lätt...

I onsdags tog Felicia tåget ner till oss! På kvällen kom Richard, Louise och Filip oxå ner. Ännu en trevlig dag och en helnöjd kille.

I torsdags kom Lina, Micke, Jacob och Elin ner och sov över en natt. Solen sken så det blev 2 dagar på badet! På kvällen underhöll Olle här på campingen. Han gör det en gång i veckan och Isac bara äskar honom! Att han går klädd i Sverigekläder gör ju inte saken sämre.


Nu har vi haft 2 dagar med sämre väder, trist trist. Vi har ägnat tiden åt lite shopping, en tur till Tomellilla och ikväll blev det en minigolfrunda, och jag måste bara skryta lite: jag vann!!!!! Ni som känner Jimmy vet vilken dålig förlorare han är men han klara det oväntat bra idag, hihihihi!


Sagas andra tand har kommit upp. Aj aj vad de är vassa...

Lilltjejen har även lärt sig vinka. Innan vinkade hon tillbaka när man vinkade åt henne men nu har hon även börjat vinka på eget initativ. Hon trivs verkligen med campinglivet. Är go och glad!


Imorgon åker Jimmy hem, börjar jobba på onsdag, snyft. Mamma och pappa kommer ner så jag och barnen stannar här några dagar med dem!


Nu sover båda barnen gott. Jag och Jimmy få passa på att mysa lite i tältet!


Maria

 
 
Ingen bild

Morfar

19 juli 2009 22:31

Hello Oxie. Kul att se alla bilderna hur mysigt ni har det. Full rulle från morgon till kväll. Hoppas på bättre väder nu när det tar på dagarna. Vi ses på måndag kväll ha det bra så länge kram Morfar.

 
Erik

Erik

21 juli 2009 03:14

Hej!! Vad kul ni har haft det. Hoppas ni far det dem sista dagarna med! Vila upp er. Ah vad man kanner igen campinglivet, det var tider det!! Sorens vad barnen skall vaxa fort. Jag bojar bli gammal, kommer ju inte att kanna igen dem nar man kommer hem. Ha det super kram erik

http://erikn.blogg.se

 
Ingen bild

Inger i Åhus

23 juli 2009 23:00

Kul att se alla bilder, jag blir så avis, det hade varit skönt med lite semester till. Skönt att ni är friska o krya nu. Vi ses väl när Bosse fyller år hoppas jag. Nu ska jag gå och knyta mig, ska ju jobba i morgon. Ha det gott och hälsa alla, kramar Inger m familj.

 
Ingen bild

Morfar

26 juli 2009 21:33

Hello Oxie Ystad. Tiden går fort och det är dags att åka hem på torsdag husvagnen har varit på campingen i en månad.Vi har varit här lite mer en vecka och tiden bara rullar på. Vi har tagit det lungt och bara gjort det vi känner för vi har spelat golf men det pratar vi inte om hur det gick ni som vill kan höra med Emma eller Maria. Kul att Emma har varit här idag körde hon till Malmö ska träffa tjejerna ifrån Stockholm som kommer ner till Malmö måndag. Johan kom en sväng till Ysatd sä vi fick även träffa honom alltid lika trevligt. Kram Morfar.

 
Ingen bild

filip

3 oktober 2009 22:12

där är jag och Isac

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards