Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

1 år! Kalas och besök på barnakuten...

Av Maria och Jimmy - 28 maj 2009 21:00

Igår fyllde vår goa tjej 1 år!!!!

Oj, vad tiden den rinner iväg. Det har varit ett händelserikt år med många tankar, känslor och funderingar. Mycket gråt och oro men mycket glädje och skratt oxå! Denna lilla tjej som ger så mycket, underbart att hon kommit till oss!


I fredags fick denna goa tjej hög feber, tempen har sedan gått ner men ändå varit högre än vanligt... Förkyld och i tisdags fick hon en hemsk hosta och blev hes. Krupp... pratade med sjukvårdsupplysningen och de menade på att eftersom hon somnat för natten när jag pratade med dem och hon andades normalt plus att det tydligen var många barn på akuten skulle vi avvakta till morgonen om det inte blev värre. Så efter morgonfirande och öppnande av paket for vi till barnakuten. Blev inskrivna direkt och tog inte lång tid innan vi fick träffa läkare. Han tyckte oxå det lät som krupp och kunde inte hitta något mer fel på henne än förkylning. Han kunde dock inte se i hennes öron (ovanligt...?!) så han skickades oss till öronmottagningen för att vara på den säkra sidan att det ej var någon öroninflammation. Trots duktig läkare med all möjlig utrustning hade han svårt att se i hennes extremt trånga gångar. Han trodde ej att det handla om någon öroninflmmation eftersom hon inte visa något tecken på detta, instämmde helt. Så efter 4 timmar på sjukhuset, mött av underbar personal hela dagen, for vi hem för att fixa inför kalaset!


Många många fina presenter fick hon, tusen tack alla ni som var här.

Det var en glad men trött tjej som firades. Hon tog sig en lite tupplur i gudmor Felicias famn innan det var dags för sång och glass!


Under natten fick hon ett hostanfall så vi fick ta upp henne och stå med henne vid fönstret. Idag har näsan runnit, låtit rosslig, varit trött men glad! 18.45 somna hon med vällingflaskan i munnen:)


Vår lilltjej har fyllt ett och vi ser framemot allt vad denna lilla människa har att lära oss!


 
 
Ingen bild

Moster Emma

28 maj 2009 21:42

Älskade Saga 1 år! Otroligt vad tiden går fort. Trots läkarbesök så verkar det som hon fick en underbar födelsedag med mycket tårta och många presenter. Jag blir så glad när jag ser henne le. Den sista bilden när Jimmy kommer in med tårtan är helt underbar :)

Måste säga att ni alla fyra är helt fantastiska. Blir så varm i kroppen då jag läser om alla era äventyr. Bättre föräldrar kan inte Isac eller Saga önska sig.

Jag hoppas att vi kan ses snart. Saknar er alla jätte mycket!

Pussar och kramar från moster Emma

 
Ingen bild

Maria

28 maj 2009 21:51

Tack Emma för ännu ett värmande inlägg. Får en tår i ögat.
Alla fyra här saknar dig, hoppas vi kan ses mycket i sommar.
Stor kram till Dig!

 
Helena

Helena

29 maj 2009 10:36

Stort Grattis på födelsedagen Saga önskar Lilla L och hennes familj!

http://lillaell.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards