Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Hela familjen i bäddsoffan!

Av Maria och Jimmy - 28 februari 2009 19:59

Nu sitter/ligger vi hela familjen i bäddsoffan och myser, Saga sover dock. Det var inte meningen att vi skulle vara här... Ikväll skulle vi egentligen ut och äta och bowla med Jimmys fotbollslag. MEN lilltjejen har haft feber sedan i torsdags så det känns så klart inte så bra att lämna henne. Min förkylning består och har nu gått så långt att jag har tappat smaken. Det är  trist att ha bordet fullt av godsaker och så smakar man inget.

Även om tjejen har feber fixar hon att äta och dricka vilket är väldigt skönt. Fortsätter febern får vi väl än en gång besöka barnakuten... Hoppas hoppas hoppas hon är feberfri i morgon.


Idag har jag och Saga bara varit hemma och tagit det lugnt. Mamma var här och åt lunch med oss, trevligt med lite sällskap. kvart i åtta i morse åkte Jimmy och Isac till mamma och pappa för att riva ut badrummet. Isac och mormor hade en mysig stund medan de andra slet. Efter rivningen åkte Jimmy och Isac till kombihallen där Jimmy skulle spela fotbollscup. 


I torsdags var Sagas sjukgymnast här och ställde in stolen. Den är verkligen användbar, går att höja och sänka och ställa in olika lutningar i ryggen. Dessutom går den på hjul så det är lätt att förflytta den!!! En bra avlastning och tjejen kan vara med oavsett var vi är på nedanvåningen.

Ska sätta in ett foto på tjejen i stolen när vi tagit ett!


Kortväxt! Saga har fortfarande storlek 68 i kläder så hon är verkligen inte lång. Personer med ds är ofta kortväxta. Detta var tydligt när vi var på senaste Guldfiskträffen. Där är två härliga tjejer på 6 år och Isac är lika lång som dem...


Melodifestivalen pågår förfullt på TV så nu ska jag ägna mig åt den. 


Maria

 
 
Ingen bild

Inger i Åhus

28 februari 2009 23:48

Kämpa på, det kommer bättre tider även om det ibland är svårt att tro det. Vad kul att Saga kan sitta med er vi bordet på riktigt nu. Vi har också haft en lugn dag/kväll här i Åhus. Bosse o Robin har mest meckat med vårt bredband, och Malin sitter som vanligt där uppe. Själv har jag värmt soffan med hela ryggen och tittat på TV. Krya på er och ha det bra. Kramar Inger

 
Ingen bild

Morfar

1 mars 2009 07:56

Hello Oxie krya på er. Tusen tack för all hjälp att riva ut badrummet nu har vi städat om hela huset damm överallt. Hörde att Saga har fått en jätte fin stol kommer och kollar men jag har bott i badrummet det mesta. Vi hörs kram Morfar.

 
Ingen bild

Maria

1 mars 2009 20:20

Hej Åhus!
Låter som ni haft en härlig dag, man måste ha dessa "slappedagar" ibland. Jag/vi hoppas verkligen att vi ses snart, känns som det var evigheter sedan. Är mammas födelsedag nästa "träff"????
Kram till er alla fyra!

Hej morfar.
Vi (Jimmy) är bara glad att vi kan hjälpa till. Ni ställer ALLTID upp för oss så det är självklart vi hjälper när vi kan!
Du är välkommen hit när du kan. Om inget annat så ses vi på fredag!
Är inte alls avundsjuk på allt damm... det finns överallt. Men tänk på hur fint det kommer bli när det är klart!
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards