Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Första badet med Guldfiskarna!

Av Maria och Jimmy - 25 februari 2009 20:08

Idag var vi och träffade Sagas sjukgymnast och logoped på fm. Vi fick bara lite tips om hur vi kan arbeta med henne nu när hon lärt sig sitta. Den mesta av tiden använde vi till "utvärdering". Vi pratade om vad tjejen kan, vad vi vill ha hjälp med osv. Det kändes bra! Till nästa gång ska de sammanställa vad vi pratade om och så ska vi skriva mål! Som att skriva IUP i skolans värld, här börjas det i tid...


När vi var på hab var Isac hos farmor och farfar, tack för hjälpen! Vi åt lunch tillsammas och sedan bar det iväg till hab igen och träff med Guldfiskarna. Under sångstunden och gymnastiken/leken sov Saga men killen hade kul. Lite lättare att hänga med i sångerna idag men vi har mycket att lära... Sedan var det dags för BAD!!! Detta gillade tjejen. Plaskade på och trivdes som fisken i vattnet. Sååå skönt att  vara i över 30 gradigt vatten. Kan dock konctatera att det är svårt att gå och bada själv med 2 barn så framöver får vi väl bada de onsdagar när Jimmy är ledig för besök på hab. Någon onsdag när Isac är på förskolan kanske jag och Saga kan bada om någon annan kan hämta lillkillen... Vi tar en vecka i taget!


I tisdags kom Sagas stol så imorgon kommer hennes sjukgymnast för att ställa in den. Ska bli skönt att hon kan sitta med vid matbordet utan att sitta på bordet eller i någons knä.


 Imorgon ska jag ännu en gång till hab. Ska träffa vår psykolog och ventilera lite tankar och frågor.


Isac är inne i en piratperiod. Han leker pirat dagarna i ända. Hittade en pyjamas som är som piratkläder så de används flitigt. I måndags var vi på biblioteket och lånade böcker, dock inte bara piratböcker. hihihi Precis som jag gillar killen att gå och stosa där. Titta, sitta och läsa en stund och bara ta det lugnt.


Nu sover båda barnen riktigt gott. Efter bad och allt var Isac på sin egen gympa ikväll, lite synd är det allt att dessa aktiviter är samma dag. Men med alla den energi han har fixar han nog det...


Det var lite om vad vi har haft för oss.


Till sist, det obligatoriska: 

På förkylningsfronten är det lite både och. Isac är bättre men har lite hosta kvar, Saga är lite förkyld fortfarande men pigg och glad och jag är förkyld! Jimmy mår bra!!!! Snart är det vår och då hoppas jag det är slut med ALLA förkylningar.


Maria

 
 
Ingen bild

Moster Emma

27 februari 2009 12:55

Hej min älskade familj! Ville bara sända över några kärlekskramar från underbart vackra Norrland! Vi har blå himmel och sol, minus 2 grader och massor med snö;) Nu är vi på väg till stugan. Det blir scooterfärd idag och ikväll blir det mys framför brasan!

Kramar till er alla fyra! Jag hoppas att ni alla mår bra! Vi hörs imorgon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards