Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

"Jag kan sitta!"

Av Maria och Jimmy - 22 februari 2009 21:59

Söndagkväll igen, vart tar tiden vägen???


De senaste dagarna har återigen bestått av förkylningar och feber. Det är dock på bättringsvägen för både Isac och Saga. Febern är borta och hostan mindre!


I fredags hände det äntligen, från en dag till en annan! Saga fixar att sitta själv mer än 2 sekunder! Vilken känsla. Det var stort när Isac lärde sig det men handen på hjärtat, det är större nu när lilltjejen klarar det! Hon har varit på g så länge nu så det är underbart att hon fixar det lite längre stunder.  Hon klarar till och med av att plocka upp leksaker från golvet. Tjejen själv är så klart helnöjd!


Igår var det egentligen kalasdags i Åhus men det blev såklart inget med tanke på förkylningarna här hemma. Jag och mamma var på en liten tur med shopping och fika. Skönt att komma från husets 4 väggar en stund.

Eftersom båda barnen var feberfria igår vågade vi oss ut på en liten tur till Babyringen idag. Tittade på ny bilstol till Isac och handlade en gåstol till Saga. Hon "hängstår" i den, har inte riktigt krafterna för att hålla upp överkroppen men med träning ska det säkert gå. Hade aldrig någon gåstol till Isac men tror det kan vara bra för tjejen. Kul för henne att komma upp lite och bra att längre fram belasta benen lite.


Sätter in 2 bilder, en tjej som fixar att sitta själv på golvet och på 2 barn som älskar att busa med sin pappa!


Natti natti/Maria

 
 
Ingen bild

chatrine

23 februari 2009 09:31

Så duktig hon e. Det är så tråkigt när förkylningen inte ger med sig men hon ser riktigt pigg ut på bilden. Sköt om er. Kram Chatrine

 
Ingen bild

Linda m familj

23 februari 2009 10:10

så duktig du är Saga!hoppas vi snart kan träffas när alla e friska,Liam ska iväg till öronläkaren nu..kram på er ..

 
Ingen bild

Morfar

23 februari 2009 18:54

Hello Oxie kul att se bilderna på två ungdomar på golvet och en äldre man som ser ut att trivas. Härligt att se Saga att hon jobbar för att bli stark sen börjar hon väl jaga Isac. Se nu till att vara friska nu när våren snart är här. Har pratat med Emma i stockholm och dom har snö. Ha det bra vi hörs kram Morfar.

 
Ingen bild

Inger i Åhus

23 februari 2009 19:14

Vilken härlig rubrik, Saga sitter själv, det är ju helt underbart, och bilderna är så fina. Kan knappt vänta tills vi får träffa er igen. Alla saknade er i lördags, och då menar vi även mormor o morfar så klart. Hoppas att ni snart är bra från alla förkylningar andra sjukdomar. Här är allt bra, Robin hälsar tack för presenten. Kramar till er alla från Åhus

 
Ingen bild

Marie

23 februari 2009 22:17

hej hej
Så duktig hon e.Saga är söt som en sockerbit :)
Det var kul att ses även om det var under tråkiga omständigheter...hoppas vi kan ses i glädjens tid nästa gång och att Isac oxå e med.
Krya på er nu och ha det så bra.
ps. Fina bilder ni har :) ds

Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards