Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

Man blir allt lite ledsen...

Av Maria och Jimmy - 17 februari 2009 21:01

Man blir allt lite ledsen när man tänker på allt Saga har gått igenom och allt hon kommer gå igenom. Tanken slog mig idag när vi var hos tandläkaren, vilket inte alls uppskattades av en förkyld tjej. Tänk om hon sluppit allt detta extra, bara fått vara frisk och inte behövt all extra hjälp... Som sagt, man är glad att all hjälp finns men visst önskar man att man, framför allt Saga, slapp... Hon är i alla fall världens goast tjej!!!!!!!!!!!!!!!


Dagen började med en tur i pulkabacken. När vi kom dit var Isacs avdelning där! Vi hade även bestämt träff med Ebba så det blev en lyckad tur i det underbara vädret.


I eftermiddags var vi då hos tandläkare Henrik. Han sa direkt att det inte brukar vara så popluärt att ha gomplatta när man är förkyld och mycket riktigt... Saga blev ledsen och klöktes... Vi ska prova igen när hon är fri från förkylningen, hoppas verkligen att det går bättre då. Ska dit igen om 3 veckor för att se hur det går.


Imorgon ska vi på begravning, Jimmys mormor. Alltid jobbigt. Isac ska till dagis medan Saga får följa med och träffa en massa släktingar hon aldrig träffat.


Natten som gick var igen höjdare. Två förkylda barn som sov oroligt... Det slutade med att Jimmy och Saga sov i vår säng och jag och Isac i hans. Har allt lite ont i rygg och nacke idag. Ikväll blir det sängen tidigt! Just nu sover de gott båda två och Saga snarkar inte... varar väl så länge näsdropparna verkar!


Kram kram

 
 
Ingen bild

Annika

18 februari 2009 08:56

Hej!
Jag är också hemma med sjukt barn. Tea är jätteförkyld och hostig.Nätterna är värst! Själv är jag också dålig. Skulle varit på utflykt med jobb i det härliga vädret men det kändes inte som en bra ide. Dessutom kan jag ju inte gosa med min gulliga systerson nu. Längtar verkligen. Hoppas vi kan ses efter alla dåligheter.Krya på er!
Många kramar från Toarp

 
Ingen bild

Paul

19 februari 2009 15:12

Hej där!
Ja dessa förkylningar! Ett tips från Ebbas astmaläkare för att lindra hostan är att pumpa dem fulla med Renässans ( koksalt och ofarligt ) Tar inte bort täppan men snoret rinner ut genom näsan istället för ner i halsen.

 
Ingen bild

Linda m familj

19 februari 2009 16:27

hej familjen! krya på er .... själv börjar jag nog få mina krafter tbx efter en släng av influensan, och Liam mår bättre nu dock har han kvar sin hosta men som tur har han sin pulmicort och airomir som hjälper Liam att få "Sova" på natten ..krya på er .kram

 
Anna

Anna

19 februari 2009 21:06

Hej på er!
Ja, visst är det trist med bara förkylningar som avlöser varann. vi har haft det + magsjuka. Så nu hoppas jag det dröjer till nästa sväng =)
Gomplattan var inte direkt positiv hos vår lille grabb. Han ville bara spotta ut den, dessutom satt den väldigt dåligt, så vi fick hålla på att limma. Hoppas det går bättre för er och att ni kryar på er snabbt !!
/ Anna, mamma till Max

http://ettnyttliv.wordpress.com

 
Ingen bild

Morfar

20 februari 2009 16:00

Hello Oxie kul att träffa er en liten stund idag. Isac var bättre och det är ju bra och Saga kämpar på. Hoppas att räkbomben piggar upp er lite smaklig spis. Här är hostan bättre men orken som på en 100 åring. Krya på er så hörs vi kram Morfar.

 
Ingen bild

Maria

20 februari 2009 22:07

Hej Toarp!
Hoppas ni mår bättre. Skickade ett mail till dig i början av veckan... Hoppas oxå att vi kan ses snart!

Hej Paul!
Tack för tipset med Renässans. Verkar hjälpa Isac en del. Ikväll har vi 2 barn med feber. Ge Ebba en krya på sig kram från oss.

Hej Anna!
Kul att du tittat hit igen! Jag följer er kille med glädje. Jag hoppas Saga gillar plattan lite bättre när förkylningen är över.

Hej morfar.
Det var ett uppskattat besök idag, tyvärr kort. Tack för den goda räkbomben, den smakade fint. Även Isac åt en bit. Han har inte ätit mycket de 2 senaste dagaran så det var bra att han fick i sig lite.
Hoppas verkligen att du snart får tillbaka krafterna!

Kram på er alla!!!

 
Ingen bild

Morfar

21 februari 2009 13:43

Hello Oxie Skönt att Isac och Saga är bättre. Vilket härligt foto på Saga när hon sitter själv ett steg till här i livet.Isac är en riktig tuffing som pirat. Hoppas dom får lite glädje av snön innan den är borta. Ha det bra alla fyra. Kram Morfar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards