Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Sagas dag!

Av Maria och Jimmy - 14 februari 2009 08:37

Idag är det Alla hjärtans dag!

Saga och alla andra hjärtebarns dag!



Varje år föds 1 000 barn med hjärtfel i Sverige. Det betyder att tre familjer om dagen får beskedet att deras nyfödda barn har ett hjärta som inte fungerar som det ska.
Men alla hjärtfel upptäcks inte direkt. Varje månad lämnar mellan två och tre familjer BB utan att hjärtfelet på deras nyfödda barn har upptäckts.

Vi på Hjärt-Lungfonden strävar efter att inget barn ska leva med ett oupptäckt hjärtfel. Vi vill rädda liv på barn med hjärtfel och dessutom ge dem en så bra livskvalitet som möjligt under uppväxten.
Februari månad har vi utsett till Alla barnhjärtans månad. Då uppmärksammar vi alla hjärtebarn och samlar in pengar till forskning som kan hjälpa dem till ett bättre och längre liv. Målet för 2009 är att samla in 15 miljoner kronor till fyra forskartjänster under tre år.


Saga opererades den 1 septemeber. Dagar med många tankar och mycket oro. Allt gick över förväntan och Saga piggna till fort. Vilken kämpe! Efter en vecka i Lund åkte vi hem med en ny tjej. Piggare och gladare.


Idag går tankarna till alla de familjer som har ett hjärtebarn!


Vi har en överlycklig Isac här hemma. Emma har kommit och sovit här.

Han frågade nog 100 gånger igår, när kommer Emma, var är Emma, när landar Emma osv. Vilken lycka att få åka till Sturup och hämta henne!


Just nu är det mys i soffan. Jimmy och Isac är på väg för att handla bullar. Vi skulle egentligen träffat mormor och morfar idag men morfar ligger fortfarande sjuk så vi håller oss på avstånd.


Ser ut att bli en härlig vinterdag, snö och sol.


En stor kram till er alla på Alla hjärtans dag!!!!!!! 

 
 
Ingen bild

Linda m familj

14 februari 2009 12:46

hur kan man låta bli att fälla en tår när man läser ditt inlägg?? ni har en fantastisk tjej till dotter .. en riktig KÄMPE,och en riktigt super go´ storebror har hon.. vi önskar er alla fem en riktig mysig alla hjärtans dag med många kramar och kärlek :)
kram från oss....

 
Ingen bild

Moster Emma

14 februari 2009 15:41

Kan inte förstå att det har gått så många månader sen Saga opererades. Hon är verkligen en kämpe :) Kul och vara hemma igen, hon har hunnit växa till sig en hel del sedan sist!

Sååå mysigt och få spendera alla hjärtans dag med er! Har varit en otroligt skön förmiddag ute i snön och solen! Ser framemot en myskväll i soffan :)

Tack för att ni finns alla fyra! Ni är underbara!

Kram kram!

 
Ingen bild

Morfar

14 februari 2009 15:43

Hello Oxie när man läser om Saga och tittar på bilderna blir man piggi på armarna sen blir man jätteglad när man vet hur bra hon har det men en sådan Mamma och Pappa och vår Isac som alla gör ett jobb som inte går att beskriva. Tyvärr kan vi inte träffas nu när vår solstråle Emma är här men det är bäst för Saga att jag håller mig hemma. Men det går fler tåg. Ha en trevlig helg alla jag jagar energi. Sängen åker snart ut jag mår bättre men har inte blivit av med masken i ryggen. Kran Morfar

 
Ingen bild

Maximoz

14 februari 2009 20:00

Tjena tjejen! Idag är det våran dag och alla våra andra hjärtekompisar. Vi får tjata på våra mammor och pappor så vi får träffas en dag.Kramar ifrån lilla mig.

 
Ingen bild

Maria

15 februari 2009 19:38

Hej Linda!
Vi hade en jättebra alla hjärtans dag, vi var ute hela dagen i det fina vädret och sedan mys och Melodifestivalen på kvällen.
Hoppas ni hade det trevlig i Löberöd!
Kram

Hej Emma!
Tack för en underbar helg. Har varit toppen att få ha dig lite för sig själv. Lovar att vi alla 4 har uppskattat att ha dig här.
Hoppas du snart kommer ner igen!
Kramar i massor.

Hej morfar.
Så skönt att du är på benen igen. Nu kommer vi snart och hälsar på dig, Isac har tjatat...
Tack för dina värmande ord!
Kram kram

Hej Maximoz.
Klart vi måste ses! Vi ska till Genarp den 21 mars så om inget annat så ses vi kanske då?!
Kram

 
Ingen bild

Eva o Bengt

16 februari 2009 21:09

Skickar många hjärte-kramar till Er alla, skönt att ni är på G igen efter förkylningar och feber. Vi längtar efter att få träffa er alla, det känns så länge sen vi träffa Saga men kan ju följa henne här och det är helt fantastiskt, att ni bara orkar (men ni är ju unga). Här är det ganska bra, jag har bara fått inflammation i handen så jag har lite svårt med det mesta just nu men dat brukar bara ta ett par dagar så blir det bra igen.
Ha det nu så bra så hörs vi.
Kramar
Eva o Bengt och Erik

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria och Jimmy - 12 mars 2014 17:10

http://www.ur.se/Produkter/179270-Du-och-jag-Ebba-och-William ...

Av Maria och Jimmy - 10 mars 2014 21:13


Dagen närmar sig och vill du uppmärksamma den kan du bära udda strumpor den 21/3! ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 22:54

11.20 in i programmet dyker vår tv-stjärna upp!!! http://www.svtplay.se/video/1849862/4-3-22-00 ...

Av Maria och Jimmy - 4 mars 2014 20:51

Några gången under detta reportage syns en lycklig Saga!!! Inspelning under hennes fotbollsträning! http://www.svt.se/sport/grunden-bois-kritiserar-forbundet ...

Av Maria och Jimmy - 3 februari 2014 16:52


Nybadad tjej planerar för veckan som kommer!

Ovido - Quiz & Flashcards